logo

Handleiding SQ11

nl May 24 , 2019 SQ11
Opladen
Aandacht! Voordat u de eerste keer gebruikt, moet u de batterij van de minicamera volledig opladen!
Deze mini videocamera heeft een ingebouwde lithium-ion batterij. U kunt opladen uitvoeren op een van de volgende manieren:
  1. Sluit de mini-videocamera aan op de USB-poort van uw pc, stop de opname eerst.
  2. Sluit de mini camera aan op een lader van een 220V-netwerk of een draagbare 5V-lader. In dit geval kunt u de mini-camera verder gebruiken in het laadproces. Tijdens het laadproces zullen de blauwe en rode LED's constant oplichten.
Nadat de mini-camera batterij volledig opgeladen is, gaat de blauwe LED constant aan en de rode LED gaat uit.
Video-opname
Foto
Druk op de (On / Off} knop om de camera aan te zetten - de blauwe LED gaat branden. Druk tweemaal op de (Mode) knop om de fotograferingsmodus in te voeren. De rode LED blijft verlicht. Om een foto te maken, drukt u eenmaal op de (On / Off} knop - de rode LED knippert een keer, de foto is opgeslagen. De resolutie van de ontvangen foto's is 4032x3024.

Nachtlichtje
Druk op de (On / Off} knop om het aan te zetten. Houd de (On / Off} knop 2 seconden ingedrukt - de rode LED knippert tweemaal, de nachtverlichting is ingeschakeld. Om de nachtverlichting uit te schakelen, houdt u de knop 2 seconden ingedrukt, de rode LED knippert drie keer, de nachtverlichting is uitgeschakeld.

Afsluiten
Om de camcorder uit te zetten, houdt u de (On / Off} knop 6 seconden ingedrukt. Als de Mini Camcorder in de standby-modus staat en niet in gebruik is, wordt deze automatisch na 1 minuut uitgeschakeld.

Bestanden bekijken
Sluit de camcorder in de uitgeschakelde toestand aan op de computer, na een paar seconden wordt het automatisch herkend als een verwijderbare schijf. De blauwe indicator geeft de overdracht van informatie aan, en de rode indicator geeft de laad van de ingebouwde batterij aan.

Datum en tijd instellen
Sluit de mini videocamera aan op de computer. De tijd wordt ingesteld door een tekstbestand met de naam TIMERSET.txt in de hoofdmap van de geheugenkaart van het apparaat te maken met de volgende inhoud: 'YYYYMMDDHHMMSS Y' (of N, als u de datum- en tijdstempel niet wilt zien op videobestanden)
Bijvoorbeeld, '20170625140003 Y' Nadat u het bestand hebt opgeslagen, koppelt u de videocamera los van de computer en zet deze aan.

Parameters
Mini camera SQ11 met nachtverlichting, bewegingssensor en kijkhoek 140 °.
Mini DV SQ11 is een verbeterde versie van de vorige SQ8 en SQ9
De camera SQ11 heeft een ingebouwde bewegingssensor, kan foto's maken met een resolutie van 4032x3024 en kan ook worden gebruikt voor opname in het proces van opladen vanaf een 220V-netwerk of draagbare opladers, waardoor de levensduur van de batterij 30 tot 40 keer wordt verhoogd.
© Copyright 2024 PA2JFX      Hosted by Strato B.V.